Erzincan Gazeteciler Cemiyeti 20 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan, EGC Olağan Genel kurulu saat 10'da Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Dernek binasında gerçekleştirecek.

Yapılacak olan Genel Kurul hakkında bir açıklamada bulunan Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya, Erzincan Gazeteciler Cemiyetine üye olan, olmayan tüm basın camiasını yapılacak olan Olağan Genel Kuruluna davet etti.

Yalçınkaya açıklamasında "20 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’da olağan genel kurulumuzu dernek binamızda gerçekleştireceğiz. Genel kurulumuz için yasaların bize yapmamız gerektiği her şeyi gerçekleştirdik. Gazete ilanımızı verdik ve 20 Nisan 2019 tarihinde genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz" dedi.

Yalçınkaya, Başkan Adayı Olmayacak

20 Nisan 2019 saat 10:00'da yapılacak olan genel kurul seçimlerinde Anadolu Ajansı Erzincan Muhababiri Barış Yalçınkaya tekrar aday olmayacağını ifade etti.

Genel Kurulda İki Aday Yarışacak 

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde iki aday yarışacak. Taraf 24 Gazetesi ve TRT Erzincan Muhabiri Muzaffer Koşan ile Erzincan Radyo Televizyon Kurumu ERT ve Gündem24 Gazetesi haber müdürü Semih Peker yarışacak.