Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan Cemilyette açıklama yapareak yapılan saldırıyı kınadı. Koşan açıklamasında "Yazdığı bir haberden dolayı arkadaşımızın saldırıya uğraması son derece çirkin ve basın özgürlüğüne yapılmış bir saldırıdır. 
Sebebi ne olursa olsun kamu görevi yapan gazetecilere kaba kuvvet uygulamanın kabul edilir yanı yoktur. 
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Derneği Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı, Türkiye Spor Yazarları Derneği Temsilcisi İbrahim Gürler, Anagodl24 Erzincanspor-Manisaspor karşılaşması öncesinde Anagold24 Erzincanspor yöneticisi olan 3 kişi tarafından saldırıya uğramış ve darp edilmiştir. Görevi başında saldırıya uğrayan bir kamu görevlisi için yapılması gereken tüm idari ve adlı işlem ve müeyyidelerin meslektaşımız için de yerine getirilmesi hususunda gerekli girişimlerde bulunduk. Şurası unutulmamalıdır ki; basın mensuplarının yaptıkları haberleri beğenmeyebilirsiniz, ancak bunun yolu şiddet ve saldırı değildir.
Hastaneye kaldırılarak darp raporu alan arkadaşımıza geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimizi iletirken, saldırıyı yapan yöneticileri kınıyoruz. Bu tür hadiselerin bir daha meydana gelmemesini diliyor, olayın takipçisi olacağımızı bildiriyoruz. Ayrıca sosyal medya üzerinden de üçüncü şahıslar olayı farklı yönlere taşımak istemektedir. Bunlara da itibar edilmemesini ve o şahısların bu tarz paylaşımları ne niyetle yaptıklarını çok iyi biliyoruz.
Gazetecilerin bu tür saldırılarla yıldırılamayacağını deklare ederken, meslektaşımızın yanında olduğumuz belirtir ve olayı en şiddetli şekilde kınadığımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz" dedi