Uzun yılların tecrübesi ile hizmet sunan, Erzincan merkezi başta olmak üzere Tüm ilçe ve beldelerde Çekici, Kurtarıcı ve Yol Yardım desteği sunan Suat oto kurtarma ile vinç hizmetleri ve Kardeşler oto kurtarma ile vinç hizmetleri 13. Yılını kurban keserek kutladı.

13. yılını kutlayan Suat oto kurtarma ile vinç hizmetleri ve Kardeşler oto kurtarma firması geniş araç filosu ile hizmet vermeye devam ediyor.
Suat oto kurtarma ile vinç hizmetleri işletme sahibi Suat Terzi oto kurtarma ile vinç hizmetleri olarak çalışmalarda en iyi hizmeti vermek ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirterek, “çalışmalarımızda ahlaki değerler ışığında kaliteli hizmetten ödün vermedik. Yolda kalmış araçlara en hızlı bir şekilde müdahale edebilmek adına 7/24 tecrübeli ekibimizle hizmet vermeyi amaç edindik” dedi.
Aynı şekilde 13 yıldır Kardeşler oto kurtarma ile vinç hizmetleri adı altında hizmet verdiklerini söyleyen Kardeşler oto kurtarma ile vinç hizmetleri işletme sahibi Emre Terzi ise konuşmasında, “13 yıldır gerçekleştirdiğimiz başarılı hizmetlerimizi daha ileriye taşımak, örnek ve önder bir kuruluş olarak kaliteli hizmetimiz sürdürmek hedefimizdir” dedi.