Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşide bir araya gelen  Av. Hakan Yeşil , Av. Burçin Memiş , Psikolog Turgut Çatalbaş , Bankacı Alphan Erzin mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar.

Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşide bir araya gelen  Av. Hakan Yeşil , Av. Burçin Memiş , Psikolog Turgut Çatalbaş , Bankacı Alphan ‘in katılımları ile güzel bir seminer söyleşi programı düzenlendi. Düzenlenen bu söyleşi de konuklar meslek tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar . Zaman zaman soruları ile konukları terleten öğrenciler ile güzel bir söyleşi yapıldı.

Av. Hakan Yeşil, "Gençlerin işgücünün geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda kendilerini geliştirmek mecburiyetinde olduğunu ifade etti. Yeşil konuşmasında " Gençlerimizin doğru mesleği seçerek mutlu bir geleceğe sahip olmalarında yalnız onların değil, başta ailelerimiz olmak üzere toplamın tüm kesimlerinin sorumluluğu oldukça fazladır" dedi.

Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi öğrecilerle bir araya gelen  Av. Hakan Yeşil , Av. Burçin Memiş , Psikolog Turgut Çatalbaş , Bankacı Alphan Erzin'e Okul Müdür Yardımcısı Erhan Erol  tarafından plaket takdim edildi.

Yapılan sunumun ardından program soru cevap faslıyla sona erdi.