Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya’da faaliyet gösteren Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İlhan ve Yönetimini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.
Erzincan Ekonomisi ve Erzincan TSO’nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Erzincan TSO Başkan Sarak; “Sizler Erzincan’ı Antalya’da temsil eden Erzincanlılar olarak hemşerilerimizi bir çatı altında toplayan büyük ve aktif bir derneksiniz. Sizinle ortak çalışmalar yaparak Erzincan’a katma değer sağlamak istiyoruz. Antalya’daki tüm hemşerilerimizle bir arada olup ortak hareket edip Erzincan ve Erzincanlılara katkı sağlamanız bizleri oldukça mutlu etmektedir. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Antalya ya geldiğimiz günden itibaren bizlere ve YÖREX’de standımıza göstermiş olduğuz ilgi ve alakadan dolayı başta Dernek Başkanımız Mustafa İlhan’a Yönetim Kurulu Üyelerine ve Antalya da yaşayan tüm Erzincanlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İlhan, derneğin 1989 yılında kurulduğunu, yaklaşık 500’e yakın üyeleri olduğunu belirterek dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan İlhan; “Erzincan için atılacak her adımda sizlerin yanında yer almak, çalışmalarınıza destek olmak bizlere gurur verir. Derneğimiz Erzincan ile bağlantısı bulunan en aktif derneklerdendir. Erzincan ve Erzincanlılar için yönetimimizle canla başla çalışıyoruz. Erzincan için Can Erzincanlılar olarak hep bir arada olup herkese örnek olmalıyız” ifadelerini kullanarak Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Erzincan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sarak ve Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhan, günün anısına birbirlerine plaket takdim ettiler.