Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağatay Mutlu açıklamasında "Cenab-ı Allah’ın bizlere lütfettiği Mübarek bir Ramazan ayına daha kavuşmanın sevinç, heyecan ve mutluluğunu millet olarak yaşamaktayız.
Mübarek Ramazan Ayı; Tutulan oruçlarla, kılınan teravih namazlarıyla, iftar anının heyecanı, sahurdaki güzellikleriyle, Kadir gecesindeki manevi coşkusu, bayram sabahı neşesiyle, tövbelerin, yapılan hayır ve hasenatın kabul olduğu, şeytanların zincirlendiği, nefislerin kırıldığı, Maneviyatın en yüksek olduğu bir aydır.
Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, Duaların arş-ı alayı titrettiği ve gönüllerin iman nuruyla coştuğu Mübarek Ramazan Ayı’nın dini yönü kadar şüphesiz toplumsal yönden de bir anlamı vardır.
Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak 11 Ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın Manevi hazzını ve kutsiyetini ibadetler ve hayırlı işlerle idrak etmenin gayret ve çabası içerisinde bulunmaktayız.
Paylaşmanın, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerine şahit olduğumuz Mübarek Ramazan Ayı’nın rahmet rüzgarından ve birlikteliğinin bereketinden faydalanmak, fakirlerimizi ve ihtiyaçlı ailelerimizi gözetmek, iftar sofralarını zenginleştirmek, mutluluklarına vesile olmak için Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak 2015 yılı Ramazan Ayı’n da başlatmış olduğumuz ‘’ HAYIR KÖPRÜSÜ ‘’ projemiz bu yılda devam edecektir.
‘’ HAYIR KÖPRÜSÜ ‘’ projemiz kapsamında İlimizde yaşayan yardıma muhtaç, ihtiyaçlı ailelerimizin tespiti yapılarak yardımsever vatandaşlarımızın yardım ve destekleri Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanlığımız bünyesinde oluşturduğumuz ‘’ HAYIR KÖPRÜSÜ ‘’ koordinasyon ekibimiz tarafından ihtiyaçlı ailelerimize ulaştırılacaktır.
‘’ HAYIR KÖPRÜSÜ ‘’ projemiz kapsamında yardıma ihtiyaçlı ailelerimize ulaştırılmak üzere, Gıda yardımları İl Ocak Binamızda teslim alınacaktır. Projemiz kapsamında Kesinlikle maddi yardım tarafımızdan kabul edilmeyecek, ancak maddi yardımda bulunmak isteyen yardımsever ile tespit edilen yardıma ihtiyaçlı ailemiz arasında irtibat kurulması koordinasyon ekibimiz tarafından sağlanacaktır.
Mübarek Ramazan Ayı’nda yapılacak olan hayır ve yardımların haricinde ayrıca Ramazan Bayramında İhtiyaçlı ailelerimizin çocuklarının yüzlerini güldürmek, mutluluklarına vesile olmak için Ramazan Bayramı öncesi giyim yardımı yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız ve İhtiyaçlı ailelerimizin çocukları arasında
‘’ HAYIR KÖPRÜSÜ ’’ koordinasyon ekibimiz tarafından irtibat sağlanacaktır.
‘’ HAYIR KÖPRÜSÜ ‘’ projemizden sorumlu olan koordinasyon ekibimiz 10:00 – 23:00 Saatleri arasında sürekli görev yapacaktır. Projemiz hakkında bilgi almak, destek sağlamak veya yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız İl Ocak Binamızı ziyaret ederek bilgi alabilecek veya 553 646 85 24 iletişim numarası üzerinden Koordinasyon ekibimizle irtibat kurabilecektir.
Yüce ALLAH’ın af ve mağfiretinin, bereket ve feyizlerinin üzerimize yağmur gibi yağdığı bu Mübarek Ay’ da Erzincanlı Hemşerilerimizi başlatmış olduğumuz ‘’ HAYIR KÖPRÜSÜ ‘’ projemizle ilgili gerekli hassasiyeti göstermeye ve destek vermeye davet ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle 11 ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın Tüm İslam Alemi ve Türk Dünyasına hayırlar getirmesini, tutacağımız oruçların ve yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını Yüce Rabbimden Niyaz ediyorum"dedi.