Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Rektör Çapoğlu, basın mensuplarında yürüttükleri görevlerinde başarılar dileyerek, Üniversite olarak basın mensuplarıyla birlikte güzel çalışmalar yaptıklarını vurguladı.
Evin Döner’de düzenlenen programa Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Üniversite Üst Yönetimi, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci ve basın mensupları katıldı.
Rektör Çapoğlu’na nazik davetlerinden dolayı teşekkür eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci, basın mensupları olarak özverili çalışmalar yaptıklarını ve kendilerini gösterilen ilgiden dolayı Çapoğlu’na teşekkür etti. 
Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu yaptığı konuşmasında; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Yıl içerisinde çok zor şartlarda dünyanın her yerinde haberlerin birinci konusu hep gazeteciler, gazete çalışanları, onların yaptığı haberler. Onlarla biz dünyayı tanıyoruz. Dünyada olan biteni onlarla öğreniyoruz. Bu resimde seyrettiğimiz gibi basit ola geldiğini düşünmüyoruz. Çok zor şartlarda, zorluklarla çalıştığınızı biliyoruz. Aynı zaman da sizlerde Erzincan’da şehrimizde bu mesleği icra etmektesiniz. Hepinize göstermiş olduğunu ilgi ve alakadan dolayı, yaptığınız çalışmalardan dolayı, ilkeli basın anlayışınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah nice 10 Ocakları bir arada, hep beraber, sevdiklerinizle beraber kutlar ve hep iyi günler olarak hatırlamanızı dilerim.” dedi.