Erzincan’da İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı ile Kaymakamlar toplantısı düzenlendi
Erzincan’da Vali Mehmet Makas başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı ile Kaymakamlar toplantısı düzenlendi.
Erzincan
14.01.2021, 06:13

Erzincan’da Vali Mehmet Makas başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı ile Kaymakamlar toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına il genelinde alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirmeler yapılarak, ayrıca pandemi ile mücadelede alınan ve alınacak tedbirler, denetimler ve uyarılar ele alındı.
Bu toplantının ardından ilçelerin ihtiyaçlarını, sorunlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla ilçe kaymakamları ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
8 ilçe kaymakamının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Mehmet Makas, kaymakamlardan görevli bulundukları ilçelerde yapılan işlerin hangi aşamada olduğunu ve bu işlerin süresinde bitirilmesi için sıkı bir şekilde takip etmelerini belirterek, vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemelerini ve çözüm odaklı olmaları konusunda gereken hassasiyeti göstermelerini istedi.