Türkiye dahil birçok ülkede etkisini gösteren koronavirüs (Covid19) salgınında Erzincan PTT Başmüdürlüğü çalışanları yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir ve alkışı hak etti.

ÖNLEMLER İLE KENDİLERİNİ KORUYORLAR

Korona virüsü ülkemizde yayılmaya başladığı andan itibaren PTT Genel Müdürlüğü maske, dezenfekte ve eldiven anlamında tüm çalışanlarının önlemlerini almasıyla birlikte  sağlık çalışanları ve  güvenlik güçleriyle  birlikte  bu sıkıntılı günlerde  PTT çalışanları vatandaşa  ulaştırılması gereken her alanda sahada en çok olan kurum olma özelliği taşıdı.

SOSYAL İZOLASYON KORUNUYOR

Bütün dünyayı tehdit eden koronavirüs salgını sonrası Erzincan PTT Başmüdürlüğü de önemli bir performans sağlayarak posta gönderilerinin dağıtımı, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında aksaklık yaşanmasının önüne geçti. Ayrıca Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde ödenen 1000'er lira tutarındaki sosyal yardım ödemeleri Erzincan il merkezi ve İlçelerde ki hak sahiplerine ödenmesi yine PTT tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca  PTT Şubelerinde yapılan işlemlerde de vatandaşın ve çalışanların sağlığı için sosyal izolasyon korunarak işlem yapılıyor.

PTT ÇALIŞANLARI OLARAK DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

PTT Dağıtıcılarından Eyüp Demiriz, ‘‘ Bizlerde PTT çalışanları olarak burada sonuna kadar devletimizin ve milletimizin yanındayız. PTT olarak devletimizin her sıkıntılı anında hiçbir zaman geri çekilmedik ve geri çekilmeyeceğiz. Sosyal mesafe kuralıyla sahada çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek Devletimizin bize verdiği bu görevi sonuna kadar yerine getirmeye devam edeceğiz ‘’dedi.