Görev süresi biten meclis üyelerinden veda Görev süresi biten meclis üyelerinden veda

Erzincan'ın yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Kent merkezinde yağan yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Özellikle Erzincan - Sivas kara yolu üzerinde bulunan Kızıldağ Geçidi'nde kar yağışıyla birlikte tipi etkili oldu, bu durum ağır tonajlı araçların ilerlemesini zorlaştırdı. Karayolları ekipleri, güzergâhta kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü.

Ayrıca, Erzincan - Gümüşhane kara yolu Ahmediye Geçidi ve Sivas güzergâhındaki Sakaltutan Geçidi'nde de kar yağışı ve tipi etkili oldu.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde bugün hava çok bulutlu olacak ve aralıklı yağmur görülecek. Yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı devam edecek. Gece ve sabah saatlerinde ise yer yer pus ile birlikte buzlanma ve don olayları bekleniyor.

Hava sıcaklığı, mevsim normallerinin (2 ila 4 derece) üzerinde seyredecek. Rüzgar, güneydoğu yönlerden hafif eserken, zaman zaman orta kuvvette esecek. Meteorolojik durum nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önem taşıyor.