ATV’de yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına Erzincan’dan katılan Şeyma Nur Demir, sekizinci soruya kadar yükselerek yarışmadan 15 Bin Lira alarak ayrıldı. 
Erzincanlı hemşehrimiz Şeyma Nur Demir, ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programına katılarak, yedinci soruya kadar geldi.


Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? in yeni  bölümü 30 Mart Pazartesi günü akşam yayınlanan 878’nci Bölümüne yarışmacı olarak katılan Şeyma Nur Demir, yedinci soruya kadar doğru cevap verip  sekizinci soruda çift cevap joker hakkını kullanmasına rağmen elendi.


Karadeniz Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu olan  Şeyma Nur, yarışmaya Annesi ve Kuzeni ile katıldı. Yarışmada oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Erzincanlı yarışmacı tüm joker haklarını kullanarak 
Bal arıların toplam kaç gözü vardır sorusuna sorusunu yanlış cevaplayan hemşehrimiz Şeyma Nur Demir, yarışmadan 15 Bin Lira alarak ayrıldı.