TFF 2. Lig Beyaz Gurup 32. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Afjet Afyon sporu konuk eden 24Erzincanspor her iki yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 3-1 galip ayrılarak gurupta 4. Sıraya yükseldi.

Erzincan Müstakil Atletizm Pisti sahasında oynanan ve İzmir bölgesi hakemlerinden Hasan Avcı’nın yönettiği 24Erzincanspor Afjet Afyon sporu 3-1 mağlup ederek PLAY OFF mücadelesini sürdürdü.
Maça hızlı başlayan ve pozisyon üreten 24Erzincanspor mücadelenin 29. Dakikasında golcüsü Etem’in  ceza sahası içerisinde düzgün vuruşu ile bulduğu gol ile takımını 1-0 öne taşıdı. Gol sonrası beraberlik için atak geliştiren konuk takım Afjet Afyon spor pozisyon bulmakta zorlanırken devrenin uzatma dakikalarında sahneye çıkan Niyazi Batuhan Salman takımını 2-0 öne taşıyan gole imza attı. Devre bu gol ile sona erdi. 2-0
İkinci devreye de iyi başlayan 24Erzincanspor özellikle Etem ve Sabrican ile net pozisyonlar bulurken, konuk takım Afjet Afyon spor kontra atakla gol aradı. Maçın 72 dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Golcüsü Etem kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü atarak durumu 3-0 yaptı. 3-0 dan sonra en az bir gol bulmak için atak yapan konuk takım Afjet Afyon spor mücadelenin 77. Dakikasında Görkem Güven ile durumu 3-1 yaptı. Maçın sonlarına doğru çok net yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen  24Erzincanspor mücadeleden 3-1 galip ayrılarak puanını 55 yaparak 4. Sıraya yükseldi.
24Erzincanspor 33. Hafta mücadelesinde hafta içi Perşembe günü düşme potasında bulunan İnegöl spora konuk olacak.