3. Lig 1. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzincansporda hafta içi Teknik direktör Mustafa Sarıgül’ün istifa etmesi sonrasında Sportif Direktör Ümit Öztekin ile çıktığı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespora 1-0 mağlup oldu.

Faruk Çelik spor kompleksi sahasında oynanan mücadeleye iyi başlayan taraf olan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçın 16. Dakikasında Emre okur ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için baskı kuran Anagold 24 Erzincanspor ilk 45 dakika da gol bulamayınca devre Şanlıurfa Karaköprü Belediyesporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya baskılı başlayan Erzincanspor ara transferde kadrosuna kattığı Muhammet Demirci ve Erdem Onur Beytaş’ı da oyuna alarak baskısını sürdürdü. Birçok gol pozisyonu yakalanan Anagold 24 Erzincanspor iyi kapanan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespora üstün oynadığı mücadeleden 1-0 mağlup ayrılarak ikinci devrede kendi sahasında Serik Belediye spora kaybetmesinin ardından ikinci maçından da mağlup ayrılarak taraftarlarını üzdü.
Anagold 24 Erzincanspor ligin 20. Hafta mücadelesinde kendi sahasında 26.01.2020 Pazar günü Silivrisporu konuk edecek.