Kadınların ev ve iş yaşamındaki başarısını yerel yönetimlerde de bir anne titizliği ve şefkati ile başaracağıma inancıyla mahalle sakinlerinin desteklerini beklediğini vurgulayan Yıldız Kılıçkaya kadınların toplumsal sorumluluğunun gereği olarak muhtarlığa aday olduğunu kazanacağına inandığını söyledi.

Mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu açıklayan Muhtar adayı Yıldız Kılıçkaya mahalle sakinlerini ve özellikle de mahalleli kadınları ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladığı belirterek, "Mahallemdeki bayanların sesi olmak istiyorum.Hali hazırda güzel Ülkemiz genelinde 600'ü aşkın kadın muhtarımız görev yapmaktadır.
Kadınlarımızın bulunduğu her ortamda en ince ayrıntıya dikkat eden,öngörülü,titiz,duyarlı,merhametli,özverili halleri hepinizin malumudur.
Yaşadığımız coğrafyada kadın her işin altından alnının akıyla kalkmaya mûktedirdir.Evi çekip çeviren annedir kadın,fırında ekmeği mayalayan ustadır.Sokaklarımızı temiz hale getiren bir belediye görevlisidir.


Nohutu leblebiye çeviren bir emekçidir.Tezgahın başında ilmek ilmek halıya deseni veren nakkaştır. Gücümüzün yetmediği işe aklımızın erdiğini göz önünde bulundurarak, Sizlerden;sizi,mahallemizi,eksiklerimizi,yapılması gerekenleri de heybeme doldurarak çıktığım bu yoldaMahallemizin Muhtarı olabilmek için nacizane oylarınız ile birlikte gönüllerinizi de alabilmektir muradım.


Sizlerin sadece ihtiyaç dahilinde uğrayacağı dört duvar arasında görevimi ifa etmek değildir meramım.Dergah kapısı gibi kapısı ardına kadar açık olan,derdinizle hemdert olacağım,dosthane bir makamın sizlerden sonra ki yetkilisi olabilmek için oylarınıza talibim.


HAYALLERİM DE VAADLERİM DE GERÇEKTİR
Sanki Cennetten bir köşeymişcesine temiz,eksiksiz,kusursuz,huzur ve eşitliğin olduğu bir FATİH MAHALLESİ hayali kuruyorum.
Gelin birlikte hayalleri gerçeğe dönüştürelim."Hikayemden haberdâr,haberimden hissedâr olasınız. Olasınız ki bir olalım biz olalım birlik olalım."dedi.