Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Kurucu Başkanı Aslan Aksoy'un torunu, Avukat babanın ve Coğrafya öğretmeni annenin kızı olan Müzik Öğretmeni Münevver Gökçe Aksoy, ilkokulu Erzincan Mehmetçik İlkokulunda okudu. Ortaöğretimde de müziğe ağırlık veren Aksoy, lisans eğitimini Bursa Uludağ Üniversitesi Müzik Öğretmenliği dalında tamamladı. 25 yaşındaki genç öğretmen öğrencilerine verdiği piyano dersleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kendi isteğiyle özel gereksinimli çocuklarla çalışmak isteyen Aksoy, 2 sene önce Kütahya Gediz 15 Temmuz Şehitleri Özel Uygulama Merkezi’ne tayin oldu. Özel gereksinimli öğrencilerinin haricinde piyano öğrenmek isteyen çocuklara da dersler veren Münevver Gökçe Aksoy tarafından organize edilen Piyano dinletisinde 4 öğrencinin piyano resitali dinleyicileri mest etti.
Müzik Öğretmeni Münevver Gökçe Aksoy konuyla ilgili olarak, “2 yıldır özel eğitim uygulama okulunda çalışıyorum. Özel gereksinimli çocuklarla çalışmayı özellikle kendim istedim. İlgimin olduğu bir alandı. Okul dışında da özel ders öğrencilerim ile çalışmalarıma devam ediyorum. Her seviye ve düzeyde öğrencimin olması beni öğretmenlik becerilerim açısından sürekli bir gelişim süreci içerisinde tutuyor. Aktif olmayı, ürün çıkarmayı sergilemeyi kısacası bulunduğum noktada farklılık yaratmayı seviyorum. Gediz’de veya bundan sonra nerede olursam olayım bulunduğum yerde elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Türkiye’ de özellikle kırsal ve iç kesimlerde oldukça yetenekli çocuklar var. Çevre koşulları veya imkanların yetersiz olmasından  dolayı bir çoğu kendini keşfedemeden bir yerlere savruluyor. Bu tarz sanat ve kültür çalışmalarının her yerde artmasını elimizdeki imkanlar ile en iyisini yapmamız gerektiğini düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda aklımda olan çeşitli etkinlik ve projeler var. Zamanı gelince umarım onları da hayata geçireceğim.” dedi.

Dayınlar İlkokulu'ndan Eylül Feyza Akçiçek, Azra Özyiğit, Kurtuluş ilkokulu'ndan 10 yaşındaki Umut Çelik, Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'nden 18 yaşındaki Ayşe Nur Şaşmaz’ın sahne aldığı piyano dinletisinin çok umut verici olduğunu belirten Müzik Öğretmeni Aksoy, “Tüm öğrencilerimle bu sene içerisinde çalışmaya başladım. Seneye daha güzel ve kapsamlı konserler vermeyi ve bu tarz küçük dinletileri ara ara öğrencilerimin kişisel ve müzikal kimlik gelişimleri açısından daha sık düzenlemeyi düşünüyorum. Ayrıca gelecek senelerde Gediz’ de bu tarz kültür sanat etkinliklerinin daha da yaygınlaşmasını ve ilçe kapsamında bu alanda yetenekli öğrencilerden bir çocuk korosu kurmayı ve çeşitli koro festivallerine katılmayı hedefliyorum” şeklinde konuştu.