Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkan Yardımcısı Erzincanlı Eğitimci Yazar Hamdi Ülker için Erzincan Camii Kebir’de cenaze namazı kılındı.  Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Şerif Olcaş, Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir,Erzincan Gazetecler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Cenaze namazını Erzincan Müftüsü Mehmet Emin Çetin kıldırdı. Hamdi Ülker’in naaşı kılınan namazın ardından Terzi baba Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Merhum Erzincanlı Eğitimci Yazar Hamdi Ülker’e Nehaber24.com ailesi olarak Allah’tan Rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
 

HAMDİ ÜLKER KİMDİR

Erzincan'ın Çayırlı ilçesinin Cennetpınar köyünde doğdu.İlköğretim , ortaöğretim Kars'ta ,lisansını Erzincan'da tamamladı.(Erzincan Eğitim Fakültesi,Anadolu Üniversitesi) Meslek hayatını Adıyaman'ın bir köyünde Öğtetmen olarak başladı ve on iki yıl görev yaptı.İlk öykü çalışması 1991 yılında kaleme aldığı ''Teşi'' öyküsüdür.Çeşitli gazete ve dergileri yazıları ve hikayeleri yayımlandı. Hamdi Ülker evli ve bir çocuk babasıdır.


Yazarın yayınlanmış eserleri;
Sarıkamış, Mola Kitap, 2011
Bana Aşkı Anlatır mısın, Mola Kitap, 2012
Dergah, Mola Kitap, 2012
Sarıkamış, Tilki Kitap, 2014
Son Cemre, Tilki Kitap, 2014
Bana Aşkı Anlatır mısın, Tilki Kitap, 2014
Kardelene Mektuplar, Tilki Kitap, 2015
Gökmavi, Tilki Kitap, 2015
Doğu Ekspresi, Tilki Kitap, 2015
Yedi Levin Akşamı, Kule Kitap, 2017
Dergah, Kule Kitap, 2017