Erzincan’da 2 yıldır Jandarma Alay komutanı olarak görev yapan Albay Sedat Uzuncezar, Ankara, Güvercinlik Eğitim ve Sosyal Tesisleri (GEST) komutanlığına atanmasının ardından veda ziyaretlerini başladı. Bu kapsamda Erzincan Gazeteciler Cemiyetini  ziyaret eden Albay Sedat Uzuncezar, EGC Başkanı Recep Demirci ile ve   yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Erzincan’da görev yaptığı süre içinde çok iyi dostluklar kurduğunu belirten Albay Sedat Uzuncezar,   "Bu süre zarfında basınla çok iyi diyaloglarımız oldu. Jandarmanın tek işi kolluk görevini ifa etmek değil. Aynı zamanda insanımızla bir arada olmak, toplumun her kesimiyle diyalog içerisinde bulunmak ve toplumsal düzene bu şekilde katkı sunmak da bizim görevimizdir dedi.

EGC Başkanı Recep Demirci ise , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler de jandarmanın ve şahsınızın iyi niyetli ve yapıcı yaklaşımlarından mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Vatandaş ile kurduğunuz bağı yakından takip ettik.  Görev süreniz içerisinde, sorumluluk sahanızda olası ciddi bir problem yaşanmadı. Ayrıca bizlerle de sıkı ilişkiler kurdunuz ve yardımcı oldunuz. Size ve askerimize teşekkür ediyor; yeni görev yerinizde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.