11. Hafta sonunda takımın durumu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan 24Erzincanspor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Keleş, 2020-2021 sezonunu PANDEMİ dolayısıyla zor şartlar altında sürdürüldüğünü belirtti.

Tüm Erzincan spor sevdalılarına seslenen Başkan Keleş, “Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayıp çıktığımız ikinci ligde, bu sene ilk yılımız olmasına rağmen ilk 10 haftada 6 galibiyet 2 beraberlik, 2 mağlubiyet ve sonucunda aldığımız 20 puan ile güzel bir başlangıç yaparak lige başladık” dedi.
Hafta içi oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarını sürdüren  24Erzincansporun kendi tesislerinde yapmış olduğu antrenmanı izleyen Başkan Keleş Antrenman sonrası yaptığı açıklamasında; “Ligde ve Kupada iyi sonuçlar almak, taraftar ve şehrimizi mutlu etmek istiyoruz” dedi.


TALİHSİZ İKİ MAĞLUBİYET YAŞADIK
Zorlu bir grupta bu başlangıç bizlere gelecek adına çok umut verdi diyerek konuşmasını sürdüren başkan Keleş, Son iki haftada biri grup liderimiz Manisa FK diğeri de Deplasman da oynadığımız Sarıyer maçlarında hakem hatalarının ve karantinada ki futbolcu sayımızın fazla olmasından dolayı talihsiz iki mağlubiyet yaşadık. Bu iki maçta, özellikle de Manisa spor maçında sahada verilen mücadeleden dolayı futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ki maçlarımızda da futbolcu kardeşlerimizin ve teknik heyetimizin en üst seviyede performans sergileyerek, Erzincan spor a yakışır sonuçlar alacaklarına inancımız tamdır.


HEDEFİMİZE DOĞRU EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ
Zorlu ve sıkışık Fikstür ve tüm oyuncularımızdan istifade edemememize rağmen, kalan maçlarımızda da bu istikrarı sürdürüp, hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu süreçte sonuçlar ne olursa olsun takımını sahiplenen Erzincan halkına da şükranlarımızı sunuyoruz..


ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ
Başarının;  şehrin tüm paydaşlarının tek yürek olduğunda sağlanacağına inanan bir yönetim anlayışıyla, bizlerde yönetim olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceklerini söyleyen 24Erzincanspor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Keleş, Birlik ve beraberliğimizi sağlayarak Erzincan spor a yakışır sonuçlar alacağımızdan kimsenin terddütü olmasın” dedi.