AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, TOKİ  Başkanlığının İlimizde Kızılay- Hocabey Mahallesindeki dönüşümün ikinci etabı İçin iletişim ofisinin kurulduğuna açıklayarak şu ifadelere yer verdiler.
Karaman ve Çakır İfadelerinde,  "12.09.2019 tarihinde Bakanlığımız ve GEDAŞ Gayrımenkul Değerleme A.Ş. arasında imzalanan 6306 sayılı Kanun Kapsamında Yürütülecek Projelere ilişkin Ortak Hizmet Protokolüne istinaden  dönüşüme konu alanda görüşmelerinin yürütülmesi amacıyla çalışmalara başlanılmıştır.
Bu protokol kapsamında Kızılay Camisi yakınında bulunan mevkiye GEDAŞ İrtibat Ofisi kurularak sürecin ilk aşaması olan ön talep toplanması ve alanda yaşayan hak sahiplerinin dönüşüme ilişkin taleplerinin dikkate alındığı anketler yapılmaya başlanmıştır.
İrtibat Ofisi hafta içi 10-00/16-00 saatleri arasında iki personel ile görüşmelere devam etmektedir. (Kısıtlama günlerinde 1 personel olarak devam edecektir)
Bu bağlamda 28.04.2021 tarihi itibariyle 310 kişi ile görüşülmüş olup, 132 adet anket doldurulmuştur.
Karaman ve Çakır, Depremlerle büyük acılar yaşayan Erzincanımız artık Çevre şehircilik Bakanlığının kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yüzü gülücek.
Genel mimari,yerel malzemelerin ve yaşama dair ihtiyaçların gözetileceği bu Kentsel dönüşüm projemiz 2023 yılında  tamamlanacak inşallah . Bu Projenin Gerçekleşmesinde Erzincan’ımıza verdikleri desteklerden dolayı Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a, Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas’a, Erzincan İl Başkanımız Sayın Mehmet Cavit Şireci’ye, Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun’a , Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Sayın Selçuk Aydın ‘a  Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ederiz.
Erzincanımıza  Hayırlı uğurlu olsun.
Herşey Erzincan için"