AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde  Erzincan'da başarıyla yürütülen Sağlık Hizmetlerini ve gündemi değerlendirdi. 
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman konuşmasında; Sayın Başkan Degerli Milletvekilleri, öncelikle Diyarbakır şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
Ayrıca Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs  dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet,
hastalarımıza şifa diliyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliginde, Sağlık Bakanlığımızın Bilim Kurulu kararlarına uyarak aldığı tüm tedbirler için teşekkür ediyorum.

Dünya’da birçok ülkede sağlık sistemi sıkıntıya girerken Ülkemiz sağlık sistemi dimdik ayaktadır, bunda  şehir hastanelerinin etkisinin büyük olduğunu hepimiz biliyor ve emegi geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Seçim bölgem Erzincan’da da yeni yapılan ek hastane çok yararlı olmuştur.İlimiz  sağlık sistemi, sağlık çalışanlarımızın da olağanüstü katkıları ile aksaksız çalışmaktadır.

İlimizde Sağlık sistemimizin aksaksız çalışması için talimatlarıyla yol gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya teşekkür ederim.
En büyük teşekkür ise kararlara
eksiksiz biçimde uyum gösteren
Erzincanlı hemşehrilerimedir. 

Ayrıca ilimizde koronavirüsle ilgili kararları eksiksiz uygulayan
Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a, Teşkilatlarımıza, ilimiz Pandemi Kurulu Üyelerine, Sağlık İl Müdürümüz ve Başhekimimize, tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Polis haftasını tebrik ediyor,
tüm emniyet görevlilerimizi kutluyorum. Evde kal Erzincan,
Evde kal Türkiye diyor saygılar sunuyorum" dedi.