Erzincan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından muhasebeciler haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. Ekşisu'da gerçekleşen programda odanın eski başkanlarına emeklerinden ötürü plaket verildi.

Mesleğe yeni başlayanlara ise oda yetki belgeleri verildi. Programın açılış konuşmasını yapan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Zeki Polat; Sevgili meslektaşlarım Odamızın kıymetli üyeleri hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Malumunuz pandemi sürecini çalışarak geçirmiş uzun süre birbirimizden ayrı kaldık. Normalleşme dönemine geçiş yapınca bizde normalleşmek adına birbirimizle hasret giderme adına Mali Müşavirler haftasını kutlamak amacıyla bir araya geldik. Yapılan organizasyonda sıkıntılar olabilir ama inanıyorum ki, birbirimize kavuşmuş olmak, hasret gidermek her türlü aksaklığı unutturacaktır. Ama bir gerçek var ki odamıza hizmet etmiş başkanlarımızın varlığıdır. Onları unutmamak ve minnettarlığımızı sunmak ve aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza hoş geldin demek adına günün anısına plaketlerini ve hediyelerini sunmak istiyoruz. Bütün katılımcılara tekrar teşekkür ediyor. Mesleğimizin onurunu korumak ve ülkeye katacağımız değer adına yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum" dedi.

Program da Aslan Aksoy, Selami Çakır, Necmettin Tan, Mustafa Çetiner, Adem Duman'a odaya emeklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Mesleğe yeni başlayan Yavuz Şenocak, Deniz Katırcı, Adem Kayaoğlu, Halit Baydaş, İlhan Demir, Eren Kılıç, Sibel Ayünal, Yasemin Güngörmüş, Kubilay Pedis, Emre Yücel, Kenan Karatay, Yıldız Gündüz ve Melek Yıldırım'a oda yetki belgeleri verildi.