Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu toplantısı, Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu toplantısı Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ahmet Tanoğlu, Vali Yardımcısı Vekili Üzümlü Kaymakamı Enver Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, OSB Müdürü Ömer Faruk Nayman ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Valilik makamında gerçekleştirildi.


Erzincan Organize Sanayi bölgesini ilgilendiren projeler ve gündemdeki konularla ilgili kararlar alınmak üzere, Erzincan OSB’nin faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.


Toplantıda konuşan Erzincan Valisi Mehmet Makas, yeni yatırımlar ile Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki doluluk oranını artırarak, yepyeni bir yatırım sayfası açacaklarını bildirdi.


Üretimde çok güçlü ve rekabetçi bir yapı sergileyeceklerini söyleyen Erzincan Valisi Mehmet Makas, bu kapsamda Erzincan’ın, ülke ekonomisine vereceği katkının gururunu taşımayı hedefledikleri kaydetti.