Erzincan Basının sevilen yüzü Gazeteci Selçuk Özdemir, Geçit Beldesi Munzur Mahallesine  muhtar olarak hizmet etmek istediğini ve Munzur Mahallemizi daha güzel daha çağdaş noktalara taşımak istediğini söyledi. 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Geçit Beldesi Munzur Mahallesinden  muhtar adaylığı yarışına katılan Erzincan Basının  sevilen genç simalarından Selçuk Özdemir, “Allah kısmet eder, mahalle sakinlerimiz de teveccüh gösterirse Munzur mahallemize muhtar olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

Seçim çalışmalarının startını veren ve kısa sürede ismi ‘Erzincan’da fark yaratan Muhtar adayı’ olarak anılmaya başlanan Selçuk Özdemir yaptığı açıklamada “Önümüzde 2 aydan az bir süre var. Beldemiz 31 Mart tarihinden sonra Erzincan Belediyesine bağlanacak. Geçit Munzur mahalle sakinlerimiz yeni dönemde bana yetki verirse uygulayacak bir çok projemiz mevcut. Bu projeler için gerekli görüşmelerin hepsi yapılmış durumda.  Mahallemizde bir çok aday arkadaşım var,  ben Munzur  Mahallemiz başta olmak üzere bütün mahallelerimizde muhtarlık yarışına katılan ve katılacak olan bütün arkadaşlarıma, büyüklerime başarılar diliyorum. Sizin aracılığınızla bilhassa belirtmek yaşadığım mahalleme muhtar sıfatıyla hizmet edebilecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Adaylık duyurumuzdan sonra çok güzel geri dönüşler alıyoruz. İnşallah bize ve ekibimize güven duyanların güvenlerini boşa çıkartmayacak, yıllardır edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi hizmete dönüştürerek Munzur Mahallemizi daha güzel daha çağdaş noktalara taşıyacağız” dedi.