İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun ve Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayasıyla kurumda çalışan bayan personelleri ziyaret ederek çiçek verdiler.

Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kurum da çalışan bayanları unutmadı. Tuygun ve Ünal, bayan personele karanfil dağıttı.

Kadınların her şeyden önce bir anne olduğunu ve ülke genelinde AK Parti hükümeti zamanında kadınlar için çok güzel adımların atıldığını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, “Kurtuluş mücadelesinde ve gerekse cumhuriyetimizin kuruluşunda kadınlarımızın yaptığı fedakârlıklar halen hafızalarımızdadır. Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Hükümetimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız aracılığıyla kadınlarımıza pozitif ayırımcılık yapmış ve hak ettikleri değeri vermiştir. Hayata geçirilen projelerle geleceğin kadınları, anneleri olan kız çocuklarımızın eğitimine önem verilmiş; kadın hakları, aile ve çocuk eğitimi gibi pek çok konuda, gerek devletimiz gerek sivil toplum kuruluşları ve kadın örgütleri tarafından eğitim çalışmaları yapılmıştır” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ise; “Cennet annelerin ayağının altındadır sözünü ilke edinip, annelerimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü tüm kadınlara yönelik göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün başta Erzincanlı kadınlarımız olmak üzere tüm dünyada ve ülkemizde her türlü bedeni ve ruhi şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olması temenni ediyor, tüm kadınların gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.