Erzincan’da Mimar Sinan Mahallesinde kızının yanında yaşayan 70 yaşındaki Nazengül Taşkın’ın protez bacak ihtiyacını Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy karşılayacak.

2005 yılında kaybettiği ayağının yerine takılan protez bacağının da 2 ay önce kırılması sonucunda zor durumda kalan 70 yaşındaki Nazengül Taşkın’ı evinde ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, en kısa zamanda yeni protez bacağın karşılanacağının sözünü verdi. 

Mimar Sinan Mahallesinde kızının yanında kalan 70 yaşındaki Nazengül Taşkın’ı Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Önceki dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, protez bacak ihtiyacı olan Nazengül Taşkın’ın talebinin karşılanacağının müjdesini verdi. 


Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise, "Nazengül Taşkın hanımefendinin bu durumunu duyduktan hemen sonra kendisini ziyaret ettik. Erzincan Belediyesi olarak her zaman engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Nazengül hanımın yaklaşık 2 ay önce protez bacağı kırılmış ve kendisi zor duruma düşmüştür. Bu bizleri çok üzdü. Bizde kendisinin bu durumuna sessiz kalmadık. En kısa zamanda yeni proteziyle normal yaşantısına devam edecek. Onun mutluluğu bizlere umut oldu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullansın” dedi. 

Mutluğu gözlerinden okunan Nazengül Taşkın ise geçim sıkıntısı yaşadıklarından dolayı yeni protez alacak durumunun olmadığını belirterek desteklerinden ötürü ‘‘Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 2 aydır yürüyemiyordum, yerde sürünüyordum, şimdi yeni protez bacağıma kavuşacağımdan dolayı çok mutluyum” dedi.