Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

TVHB Başkanı Ali Eroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak işçi ve emekçileri kutlayarak bir mesaj yayımladı. Yayınlanan mesajda işçinin ve emekçinin bayramını kutladı.

1 Mayıs sebebiyle mesaj yayımlayan Ali Eroğlu sağlık çalışanlarını da unutmayarak şu ifadeleri kaydetti:

“İşçilerin ve emekçilerin refah düzeyinin artırılması Türkiye’nin ekonomik alanda büyümesi demektir. Bu manada karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkemizin daha da kalkınması hiç de zor değildir.

Üretim sektörlerinde büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren işçi ve emekçi kardeşlerimiz, bir yandan evlerine helal lokma götürmeye çalışırken aynı zamanda ülkemizin kalkınması ve refahı için çok önemli bir rol üstlenmektedir. Emeği, alın terini ve helal kazancı yücelten, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışla, ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğine yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarına, çalışma şartlarının iyileştirilmesine, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarına gayret gösterilmelidir.

Özellikle Covid-19 ile mücadelede büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımız ve meslektaşlarımız olmak üzere, alın teriyle, üretimiyle ülkemiz için değer üreten bütün çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten duygularımızla kutlarız.”