Başkentte, Gölbaşı ilçesindeki uygulamada kazara şehit olan polis memuru Hakan Can'ın cenazesi, baba ocağı Erzincan'a getirildi.

Şehit polis memuru Hakan Can'ın (28) Türk bayrağına sarılı naaşı, akşam saatlerinde Ankara'dan askeri uçakla Erzincan Havalimanı'na ulaştırıldı.

Can'ın naaşı, havalimanında annesi Safiye, babası Halil, eşi Sevgi, kızı Asel Nisa Can ve yakınlarının yanı sıra Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3'üncü Ordu Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, protokol üyeleri ve askeri erkan ile polislerce karşılandı.

Şehidin tabutu, uçaktan alınarak meslektaşlarınca bir süre omuzlarında taşındıktan sonra Erzincan Belediyesine ait cenaze nakil aracına konuldu. Şehidin cenazesi daha sonra Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Şehit Hakan Can'ın cenazesi, yarın Terzibaba Camisi'nde öğle vakti düzenlenecek tören sonrası Terzibaba Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Şehidin cenazesi havalimanından götürülürken annesi Safiye ve babası Halil Can ile bazı yakınlarının göz yaşını tutamadığı, eşi Sevgi Can'ın da ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.