Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’ın Covid-19 karantina ve tedavi süreci ardından son Covid-19 testinin negatif çıktığını duyurdu. Sağlığına kavuştuğunu söyleyen Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman yaptığı açıklamasında; “Değerli Kardeşlerim, bildiğiniz gibi şüphe üzerine Erzincan’da yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Hemen aynı gün Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavim başladı. Hastalığın başından beri sıkıntılı günler yaşadım. Yaptırdığım test sonucum 'negatif' çıktı. Allah’a şükrediyorum.
Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Bey'in ve muhterem Eşi'nin de en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları en büyük temennimizdir. Hastalığın başlangıcında tedavi için bana destek olan başta kalp doktorum pr. Dr. Erdoğan İlkay Hocama, Amcam Dr. Nusrettin Karaman’’a, Erzincan İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Erkan Hirik'e, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Orhan Çimen'e, Dr. Faruk Karakeçeli’ye ve Erzincan'da hizmet veren sağlık görevlilerine çok teşekkür ederim. Ayrıca Ankara'da tedavimi devam ettiren Ankara Şehir Hastanesi Başhekim ve doktorlarına da teşekkür ediyorum.
Tedavim süresince hiç bir fedakârlıktan çekinmeyen Eşime, Aileme ve dostlarıma, telefonla mesajla beni arayan, soran ve yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Hastalıkla mücadele eden ve şifa bekleyen tüm hastalarımıza Allah’tan şifalar dilerim. Temizlik, Maske ve Mesafeye dikkat etmenizi özellikle hatırlatmak istiyorum. Selam ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.