Erzincan  Gazeteciler Cemiyeti (EGC), kuruluşunun 10'uncu yılı nedeniyle İletişim Başkanlığı Erzincan İl Müdürü Yahya Tekin EGC’yi ziyaret ederek  10. Yılı  tebrik etti. 
Erzincan Gazeteciler Cemiyetine bir ziyaret gerçekleştiren İletişim Başkanlığı Erzincan İl Müdürü Yahya Tekin ve İletişim Memuru Mustafa Sevilir’ EGC Başkanı Muzaffer Koşan ve EGC üyelerinin 10.’ncu yılını tebrik ederek  hazırlanan pastayı kestiler. 
Yapılan ziyarette bir açıklama yapan Erzincan İl Müdürü Yahya Tekin, Gazete, dergi, radyo, televizyon ve internet medyası gibi basın kuruluşlarında çalışanları bir araya toplamak, mesleki ve sosyal haklarını korumak, geliştirmek, meslek ilkelerini savunmak, mesleki alanda dayanışmayı sağlamak, üyelerinin mesleki ve sosyal gelişimlerine destek olmak amacıyla 08 Şubat 2010 tarihinde kurulan Erzincan Gazeteciler Cemiyetinin 10. Yılını tebrik ediyorum.
İletişim Başkanlığı Erzincan İl Müdürlüğü olarak ilimizde bulunan yerel medya mensuplarının temsilcisi olan Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ile beraber; yerel basınımızın güçlenmesi ve mesleki anlamda daha nitelikli hale gelmesi için ortak çalışmalar yapmayı arzu ediyoruz.
2 yıl önce 13 Şubat 2018 tarihinde Erzincan’da kurulan İletişim İl Müdürlüğü olarak, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ile beraber yerel basın mensuplarının çalışmalarına yardımcı olmak için güzel bir iletişim kurduk. Bu vesileyle Erzincan Gazeteciler Cemiyetinin Kurucu Başkanı Okyat Kılınç, sonraki Başkanlar Recep Demirci,  Barış Yalçınkaya’ya,  ve mevcut  başkanımız Muzaffer Koşan ve yönetimine, ayrıca kurulduğu günden bugüne kadar görev yapan tüm yönetimlerine ve üyelerine çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum. Dedi. 
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Muzaffer Koşan, ise  İl Müdürü Yahya Tekin’e yapılan ziyaretten dolayı  teşekkürlerini iletti.