Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Tanoğlu 14 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan oda seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tanoğlu çalışmalar kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Erzincan Şubesi'ni ziyaret etti.

MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Bedri Duman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ahmet Tanoğlu dernek yönetimi ile bir süre sohbet etti. MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Bedri Duman Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin Erzincan için hayırlı olmasını dileyerek İş Adamı Ahmet Tanoğlu'na başarı dileklerinde bulundu. Duman "Ticaret ve Sanayi Odası bir ilin hem sanayisine hem ticaretine, işçisine, iş verenine büyük katkıda bulunan bir kuruluştur. Biz MÜSİAD olarak ilimizde Ticaret ve Sanayi Odası ile elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da hazırız. Yapılacak seçimlerde sizlere başarılar diliyoruz. Şehrimiz için sanayicimiz için her türlü katkıyı sağlamaya hazırız." dedi.

Erzincan ekonomisine katma değer sağlayan MÜSİAD Başkanı ve üyeleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Ahmet Tanoğlu ise "Tek Sevdamız Erzincan sloganı ile Erzincan'a hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Bu amaç doğrultusunda ilimizin ekonomisine katkıda bulunan MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarımız bizler ve şehrimiz için büyük önem arz etmektedir. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hayırlı işler yapmaktır." şeklinde konuştu. Karşılıklı sohbet havasında devam eden ziyarette, Tanoğlu MÜSİAD üyelerine projeleri hakkında bilgi verdi.