Genel kurula tek liste olarak giren mevcut Volkan Burak Mumcu ve yönetimi, Kızılay üyelerinin oylarını alarak başkanlığa seçildi. 

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Baş Öğretmen Salonu'nda düzenlenen Kızılay Erzincan Şubesi Genel Kurulu'na, Türk Kızılayı Genel Merkez yöneticileri ve üyeleri katıldı. Erzincan Kızılay Şube Başkanlığına seçilen Volkan Burak Mumcu, katılımcılara teşekkür etti.

Kızılay Erzincan Şubesi genel kurulunda, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yönetim kurulu seçimi yapıldı. Yapılan genel kurul sonrası seçime tek liste halinde giren Volkan Burak Mumcu ve yönetimi, Kızılay üyelerinin oylarını alarak yeni yönetimi oluşturdular.

Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanlığına seçilen Volkan Burak Mumcu; “Türk Kızılay’ı Erzincan için, devletimiz ve Milletimiz için çok önemli. Her ülkenin anıldığı değerler var. Bizim de ülkemizin anıldığı en büyük değer iyilik. İyilikte en büyük marka değer ise Türk Kızılay’ı. Bu görevi bana tevdi ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin teveccühüne layık olmaya çalışacağım” dedi.