Erzincan’ın İliç ilçesinde Nehaber24’e konuk olan Orta Dizayn Tasarım firma sahibi Gamze Çepni yaptıkları peyzaj çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Orta Dizayn Tasarım firma sahibi Gamze Çepni faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Türkiye’nin birçok iline ve ilçesine peyzaj çalışmaları yapan Gamze Çepni Nehaber24’e yaptığı açıklamada “Ben Erzincanlı sayılırım kendi ailemin dediği gibi ikinci memleketim Erzincan.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR TARAFINDA ŞANTİYELERİMİZ VAR

Firmamız Orta Dizayn Tasarım Türkiye geneli çalışan bir firma, 12 yıldır peyzaj sektöründe hizmet veren bir firmayız. Devlet taşeronluğu yapıyoruz. Türkiye’nin dört bir tarafında şantiyelerimiz var.

DEVLETE HİZMET EDİYORUZ

Devlet Taşeronu bir firmayız, Devlete hizmet ediyoruz, kamu alanında çalışıyoruz. Millet bahçeleri adı altında diye biz bunu açalım detaylandıracak olursak Millet bahçeleri deyince ne var içinde kütüphanesiyle, sosyal tesisleriyle, spor salonlarıyla, barbeküsüyle, çeşmesiyle, kamelyasıyla bir bütün olarak değerlendirebiliriz.

KAZMA VURMADIĞIMIZ YER KALMADI

Önce tasarlıyoruz projesinden alıyoruz alanı devamında kurumla birlikte karşılıklı anlaşma ile bunu hayata geçiriyoruz. Erzincan’ın da her tarafında tüm ilçelerine ve beldelerine yani %99’unda diyebilirim, kazma vurmadığımız yer kalmadı. Şu an İliç ilçesinde şehir girişine bir görsel hazırladık şu an arkadaşlar onun montajıyla ilgileniyorlar.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Covid-19 salgınında bile durmadan çalışıyoruz, gençlerimiz için geleceğimiz için çalışıyoruz bunu hep birlikte başaracağız. Orta Hisar Dizayn olarak biz her zaman buradayız, elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.