Vali Süleyman Kahraman, sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunmak üzere Tercan ilçesinde Kaymakamlığın tespit ettiği 15 yetim ve öksüz çocuk ile Konak Mazlum Restoran'da öğlen yemeğinde bir araya geldi.

 Vali Süleyman Kahraman, Tercan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleştirilen bu gibi programlarla çocukların yalnız olmadıklarının göstergesi olduğuna vurgu yaptı.

ali Süleyman Kahraman ile birlikte Tercan Kaymakamı Osman Güven ve 15 çocuğun katıldığı yemek programında öğrencilerle sohbet eden Vali, çocuklarla yakından ilgilenerek istek ve sorunlarını dinledi. Vali Süleyman Kahraman, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımız, aydınlık yarınlarımızsınız. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Çünkü sizler bize emanetisiniz. Sizlerin başarısı bizim başarımız, sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Devletimiz her zaman sizin yanınızda. Bunu asla unutmayın. Kalbimiz, gönlümüz her zaman sizlerle.” dedi.

Konuşmasının ardından Vali Süleyman Kahraman; “Allah bizlere her zaman böyle iyilik sofraları kurmamızı nasip eylesin” diyerek yemek sonrası sinemaya gidecek olun öğrencilere harçlıklarını vererek iyi eğlenceler diledi.  Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Süleyman Kahraman, çocuklara derslerine çok çalışıp başarılı olmalarını söyledi.