Erzincan Ali Kemali ve Ordu Caddesi üzerinde Motosiklet ve otomobillere yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamalarda, 90 araç kontrol edilirken 10 motosiklet, 1 otomobil trafikten men edildi. Sürücülere toplamda 75 bin 942 TL ceza kesildi.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü; yaz aylarının gelmesiyle motosiklet kullanımının yaygınlaşması, tescilsiz motosiklet kullanımının ve kazaya karışan motosiklet sayılarının artması hususları göz önünde bulundurularak denetimlerine hız verdi.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması ve terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi amacıyla önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması amacıyla kent genelinde “Genel Asayiş Uygulaması” gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen uygulamalar kapsamında, 90 aracın denetim ve kontrolü yapılarak, 10 motosiklet ve 1 otomobil trafikten men edildi.

10 adet Plaka takılmamış, Sigortası bulunmayan ve faturasız motosiklet trafikten men edilirken Hurdaya ayrılmış plakasız 1 otomobilde trafikten men edildi.

21.30 ve 24.00 saatler arasında Ali Kemali ve Ordu Caddesi üzerinde gerçekleştirilen uygulamada 75 bin 942 TL ceza kesildi.

Türk Polis Teşkilatı olarak, başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, suç delillerinin ele geçirilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarımızı yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz..