Erzincan’da 41 bin 540 öğrenci, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini aldı. Vali Hamza Aydoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte Mehmetçik Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

SOLOTÜRK, Erzincan Semalarında Gösteri Uçuşu Gerçekleştirecek SOLOTÜRK, Erzincan Semalarında Gösteri Uçuşu Gerçekleştirecek

Protokol üyeleriyle birlikte öğrencilere karnelerini dağıtan ve çeşitli hediyeler veren Vali Aydoğdu, tüm öğrencilere iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu. Öğrencilerin tatilde dinlenmelerini, aileleriyle keyifli vakit geçirmelerini ve sosyalleşmelerini isteyen Aydoğdu, “Bugün 41 bin 540 öğrencimiz karne aldı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize güzel bir yarıyıl tatili diliyorum,” dedi.

Kaynak: iha