Ramazan ayının bereketini ve rahmetini yaşamak için Türkiye genelinde düzenlenen iftar sofraları, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde Erzincan'da da kuruluyor. Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu'nun açıklamasına göre, Erzincan'da iftar verilecek ve Ramazan Bayramı'nda ise yüzlerce yetim-öksüz çocuk giydirilecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, Erzurum Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanındaki 7 ilde 30 gün boyunca iftar sofraları kurulacak. Bu girişim, dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmayı amaçlıyor ve kadim medeniyetin mirasını gelecek nesillere aktarmak için çaba harcıyor.

Çalıştay Sonuçlarını Takip Etme Komisyonu, ikinci toplantısını yaptı Çalıştay Sonuçlarını Takip Etme Komisyonu, ikinci toplantısını yaptı

Erzincan'da ise, 13 Şubat Şehir Stadyumu'nun güney girişinde bulunan fuaye salonunda günlük 300 kişilik iftar sofrası kurulacak. Ramazan Bayramı'nda ise en az 100 yetim-öksüz çocuğun bayramlık ihtiyaçları Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından karşılanacak.

Uslu, yaptıkları çalışmalara desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlara teşekkür ederken, Vakıf geleneğinin topluma daha fazla hissettirilmesi için çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.