Erzincan Belediyesi’nin Kızılay Hocabey Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etapta inşa ettiği konutlar satışa sunuldu. Vatandaşların yoğun ilgisi olan ihaleye Belediye Başkanı Bekir Aksun başkanlık etti.

Erzincan Belediyesi, Kızılay Mahallesi’nde inşa ettiği kentsel dönüşüm projesinde 25 daire satış için ihaleye çıktı. Ev sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği ihale, Erzincan Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un başkanlık ettiği ihalede, 25 daire açık artırma usulü ile vatandaşlara satışa sunuldu.

Özellikleri ve konumlarına göre ihale bedellerinin üzerinde fiyatlardan alıcı bulan konutlarda yaşam kurmak veya yatırım yapmak isteyen Erzincanlıların ihaleye ilgisi yoğun oldu. Her bir daire için ayrı ayrı satış ihalesi gerçekleştirilirken, talep ettikleri daireyi almak isteyen vatandaşlar arasında centilmence bir çekişme yaşandı.

Kızılay Hocabey Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap’ta yer alan konut ve iş yerlerinin ihale ile satışı 19-21-26-28 Temmuz ve 2-4-9-11-16-18-23 Ağustos tarihlerinde devam edecek.