Erzincan'da, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerin habercisi olarak siyasi atmosfer hareketleniyor. Şehir, siyasi partilerin aday adaylarını duyurmasıyla birlikte seçim heyecanına kapıldı.

AK PARTİ'DE ADAY ADAYLARI SAHNEYE ÇIKTI
31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere dört ay kala, Erzincan'da siyasi atmosfer hareketlenmeye başladı. AK Parti'den dört önemli isim resmen aday adaylıklarını açıkladı.

MEHMET CAVİT ŞİRECİ
AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, seçim takviminin başlangıcında önemli bir adım atarak Genel Merkez'e resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Bu hamle, yerel seçim sürecindeki aday belirleme sürecindeki ilk ve önemli adımlardan biri olarak kayda geçti.

FERHAT YILDIZ
İş yaşamını Yapı ve Mimarlık Ltd. Şti'nin yönetim kurulu başkanı olarak sürdüren Ferhat Yıldız, Erzincan'a olan derin bağlılığı ve hizmet etme arzusuyla AK Parti'den Erzincan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

FİKRET KESKİN
Erzincan'ın tanıdık isimlerinden ve geçmişte Kavakyolu Belediye Başkanlığı görevini üstlenmiş olan deneyimli isim Fikret Keskin, adaylığını açıkladı.

YÜKSEL ÇAKIR
Erzincan'da 2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığı görevini üstlenmiş olan Yüksel Çakır da aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

MHP'DE TEK ADAY BEKİR AKSUN

Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı

Mevcut Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) tek adayı olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerine katılacak. Aksun, MHP'nin Erzincan'daki adayı olarak partisinin güvenini kazanmış bir isim olarak seçim yarışında yerini almış durumda.

DİĞER PARTİLERDEN HENÜZ ADAY AÇIKLAMALARI GELMEDİ
CHP, İYİ Parti dieğer partilerden henüz adaylıkla ilgili bir açıklama yapılmadı. Erzincan'da ki diğer partilerin adaylık konusundaki duruşları merakla bekleniyor.