Türkiye 2. Futbol ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Anagold24 Erzincanspor'un genel kurulu Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi.


Genel kurul toplantısına Erzincanspor Başkanı Gökhan Keleş, eski Başkanlar Ahmet Tanoğlu, Üzeyir Çalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, delegeler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulda ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Denetleme kurulu, faaliyet raporu ve bilançonun okunması ve ibrasının ardından yönetim ve denetim kurulunun seçimi gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren Hüseyin Akpınar oy birliği ile kulüp başkanlığına seçildi.

Kulüp Başkanı Gökhan Keleş “Bugün burada Erzincanspor”umuzu daha ileriye taşımak için süregelen yarışın, bayrak değişimi için toplandık. Ben ve yönetici arkadaşlarımın takımımızı getirdiği süreçle ilgili kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum.
Bu bilgilerin ışığında takımımızın daha ileri taşınması tek arzumuzdur.
Göreve geldiğimiz 2019 – 2020 sezonunda 14 yıldır şampiyon olamayan futbol takımımızı şampiyon yaparak 2. Lige çıkardık. 2. lige çıktığımız ilk sezonumuzda play – off oynama başarısı gösterdik. 
2021 – 2022 sezonunda ise kurduğumuz mütevazi kadromuzla tüm otoritelerin küme düşer dediği takımımızla play – off u 1 puanla talihsiz bir şekilde kaçırdık.


Bu sezon ise şampiyonluğa giderken, sebebi herkesçe malum olaylardan dolayı   play- off hattına 1 puan kala bu olağanüstü kongre kararı ile görevimizi, takımımızı daha yüksek noktalara çıkaracak yönetime bırakmak için toplandık. 
Alt yapı takımlarımız her sene kategorilerinde şampiyonluk yaşamış ve bu gün bu kongre yapılırken U19 takımımız Türkiye Finallerinde mücadele etmekte olup, U17 takımızda 26 Nisanda Türkiye finallerinde şehrimizi temsil edeceklerdir. Kısa bir özetle takımımızın çıtası dört sezonluk görev süremizde bir şampiyonluk ve 2. Ligde hep   play- off lar olmuştur. İnşallah bayrağı devralan arkadaşlarımız, şampiyonluklar yaşayacaklardır. Görev süremiz boyunca sportif olarak bunları yaparken, idari ve kurumsal olarak ta çok çalıştık. 


Yıllardır çözülmeyen tesis sorununu çözerek, şehrimize ve Erzincanspor’umuza layık modern bir tesis inşa ettik. Tesisimizin yanında bulunan antrenman sahalarının yenilenmesi için görüşmeler yapıldı ve akabinde antrenman sahalarımız modern haline kavuşturuldu. Tesisimizin yanında bulunan halı sahaları bedelini ödeyerek bünyemize kattık. Bu sahanın yerine nizami ölçülerde bir sentetik saha yapılması projesinde de sona gelmiş bulunmaktayız.Yine yıllardır arzulanan store mağazasının açılması da bize nasip olmuştur.

Kulübün mali dengesi gözetilerek, geleceği ipotek altına alınmamıştır. Türkiye’nin tek borçsuz kulübü olma gururunu yaşıyoruz. Bunların yanında ilimizin amatör kulüplerine  şimdiye kadar verilmemiş maddi destekler reklam konusu yapılmadan verilmiştir. Ayrıca Bal Liginde ilimizi  temsil eden Ulalarspor'a Erzincanımızın gelecek vadeden gençlerini Erzincan spor a hazırlaması  için Anagold'dan aldığımız toplam sponsorluk bedelinden %10 pay ödemek kaydıyla  maddi destek de verdik.


Tüm Türkiye de teknik ekip ve futbolcuların tercih ettiği güzide bir kulüp olmanın gururunu yaşıyoruz.
Kulübümüz Sosyal Güvenlik Kurumuna Borçsuzluğundan ötürü Ülke çapında Teşekkür  Belgesine layık görülen iki futbol kulübünden biri oldu.


2. lige çıktığımız ilk sezondan itibaren Ulusal Kulüp Lisansımızı dışarıdan parayla değil, kendi yönetim kurulumuz marifetiyle, hazırlamak kaydıyla ilk denetlemede  alıyoruz. Bu bağlamda emeği geçen Yönetici arkadaşlarım Sadi Aksu, Bahri Yılmaz, Metin Uğurtürk, Mehmet Ekinci,Turan Özelgül’e ayrıca  teşekkürlerimi sunuyorum. Ulusal Kulüp Lisansı alabilmek için Bağımsız Denetçi tarafından her sene denetimimiz gerçekleşmekte. Mali politikalarımızın doğruluğu da denetçilerin kendi beyanlarıyla raporlara yazılmaktadır.
    
Burada bir teşekkürü de göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bizleri sağlık noktasında destekleyen Kulüp Doktorlarımız Dr. Bülent Yavuzer ve Dr. Reşit Karaköse’ye de etmeden geçmek istemiyorum. Kulübümüzün sağlık departmanını kurumsallaştırmaları yanında bir kuruş talep etmeden bu hizmeti vermek yanında zaman zaman kendi ceplerinden masraf ederek takımımızı deplasmanlarda yalnız bırakmadılar. Kendilerine  şahsım, Yönetim Kurulum ve Erzincan’ımız adına teşekkür ediyorum. 

Şimdiye kadar beraber yönetimde görev yaptığım tüm yönetici arkadaşlarıma, beraber çalıştığım Başkanım Üzeyir Çalı’ya, Bize bayrağı Devreden Ahmet Tanoğlu’ na Erzincansporumuza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.


Görev  aldığımız sürece desteklerini esirgemeyen başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım beyefendiye, Valimiz Sayın Mehmet Makas Beyefendiye ,Vakıflar Genel Müdürümüz Sinan Aksu beyefendiye, Rektörümüz Akın hocamıza, Belediye Başkanımız Bekir Aksun’a, Gençlik Spor İl Müdürümüz Burak Mumcu’ya, Emniyet Müdürümüz Kenan Kurt’a Başhekimimiz Ufuk Kuyrukluyıldız’a ve görev süremizce bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu meşakkatli süreçte, bana her zaman destek olan, aileme ve yakın dostlarıma da teşekkür ediyorum.

4 yıldır evimizden, işimizden, sosyal hayatımızdan fedakarlık yaparak, her deplasmanda yollara düşerek bu kutlu görevi ifa ettik. Pişmanmıyız? Asla….
    
Erzincansporumuzu bu noktaya getirmek için bu bedelleri ödemek zorundaydık ödedik ve ödemeye devam ediyoruz. Başarılıyken başarısızlıklarla suçlanarak bedel ödedik. Takımımızın ödeme dengelerini korumak isterken har vurup harman savurmadığımız için bedel ödedik. Görevden kaçmadığımız için, algıcıları beslemediğimiz için bedel ödedik. Ama konu Erzincansporumuzun geleceği olunca, bu bedelleri ödemek bizlere gurur vermiştir. Buradan görevi devralacak arkadaşıma başarılar diliyorum.
    
Hepinizi saygıyla selamlarken, Erzincansporumuzun emrinde bir nefer olarak hayatıma devam edeceğimi beyan ediyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen yeni başkan Hüseyin Akpınar “Değerli Erzincan Spor camiası, öncelikle şunu vurgulamak istiyorum. Anagold 24, Erzincanspor’un yeni başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum.
Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte kulübümüzün çıkarlarını ve menfaatini ön planda tutacağımıza söz veriyorum.

Ben ve yönetimim şehrimizin takımı için elimizi taşın altına koyduk gerekirse bu saatten sonra gövdemizi de koyarız kimsenin şüphesi olmasın. Aynı fedakârlığı Erzincanspor’a en ufak faydası dokunacak kim varsa herkesten bekliyoruz. Daha önceki yönetime ve özellikle Başkan Gökhan Keleş’e şahsına büyük emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Bizleri bu göreve layık gören büyük Erzincanspor camiasına çok teşekkür ederim.
Yönetimdeki arkadaşlarımızın bu kulüp için harcayacakları yoğun mesaiden dolayı ailelerinden şimdiden helallik istiyor, ve teşekkür ediyorum.
Ve son olarak aldığım her kararda arkamda tereddütsüz duran Babam Nejdet Akpınar’a teşekkür eder ellerinden öperim” dedi.

Yeni Başkan Hüseyin Akpınar Kimdir ?
Hüseyin Akpınar 1994 yılında Erzincan'da doğdu. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yapı denetim, gıda ve lojistik alanında ticari faaliyet yürütmekte olup İngilizce bilmektedir.

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR'UN YENİ YÖNETİMİ

YÖNETİM KURULU-ASİL
Hüseyin AKPINAR
M. İbrahim Safa İSABEYOĞLU
Recai ÖZ
Emre AKÇA
Erkan ALPTEKİN
Erhan COŞAR
Ahmet VARICI
İbrahim POLAT
Mustafa TAMER
Muhsin Ergün USLU
Aykut GÜVEN
Turan Cahit ÖZELGÜL
Mustafa DUMAN
Beytullah TUNCAY
Orkun AKCAN

DENETİM KURULU-ASİL
Onur AĞAOĞLU
Oğuz SÖĞÜRTLÜPINAR
Fatih ERARSLAN

DİSİPLİN KURULU-ASİL
Alparslan OĞUZ
Türker BAL
Tuncay ŞAHİN

YÖNETİM KURULU-YEDEK
Ahmet YILMAZ
Ahmet Cenk SUDAŞ
Ebrar TUNA
Hasan KADIOĞLU
Muhsin AKPINAR Enes KÖKSAL
Adnan SELCUK

DENETİM KURULU-YEDEK
Kenan ADAŞIROĞLU
Burak KOÇ
Abdurrahman SAĞYAN

DİSİPLİN KURULU-YEDEK
Sercan KARABULUT
Selçuk ÖZDEMİR
Furkan GÖKSU