Kadına ve kadın haklarına verilen değerin her geçen gün daha da önemli hale geldiğinin altını çizen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş 8 Mart dünya kadınlar günü vesilesiyle mesaj yayınladı.

Yayınladı mesajında kadının toplumun temel direği olduğuna ve kadına Hz. Muhammed (s.a.v.) ahlakıyla yaklaşılması gerektiğine vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Toplum yapımızın temel direği kadındır. Kadın demek hayat demektir, ilerlemek üretmek ve başarmak demektir. Kadının el üstünde tutulduğu ve haklarının hakkıyla gözetildiği ülkelerin muasır medeniyetler seviyesine ulaştığını da belirtmek gerekiyor. Bu anlamda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadına gösterdiği hassasiyeti bizlerinde devam ettirmesi, geleceğimiz için büyük anlam ifade etmektedir.

Gerek aile gerek toplum yapımızın temel direği kadınlarımızın, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarını artırması, ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.