Her zaman modası geçmeyen kadın aksesuarlarından birisi olan eşarplar, aynı zamanda tesettür giyiminde de en önemli parçalarından birisidir. Günümüzde eşarp modelleri, her kadının giyim zevkine ve beğenilerine uygun olacak tarzlarda satışa sunulur. Birbirinden şık ve kaliteli eşarp modellerine ise Mooncorn sitesinden kolaylıkla erişebilir, güvenli olan ödeme yöntemleri ile anında sipariş verebilirsiniz.

Eşarp satın alırken kadınların dikkat etmesi gereken bazı önemli noktalar bulunur. Bu noktalara dikkat edilerek birbirinden güzel eşarp modelleri ile çok şık elbise kombinleri oluşturmak mümkündür. Tesettür modasının en çok talep gören aksesuar parçalarından olan eşarp çeşitleri, aynı zamanda her kadının gardrobunda her zaman kendisine yer bulur.

Eşarp Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kıyafet kombinlerinin vazgeçilmez parçalarından birisi olan eşarpların seçiminde, her zaman için kadınların dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Eşarp satın alırken öncelikle sahip olunan ten rengi ile uyumlu olan modellerin seçilmesi gerekir. Diğer yandan eşarp rengi ile ten rengi uyuşmadığı takdirde giysi kombinlerinin uyumlu olması imkansız hale gelir.

Eşarp kullanımı konusunda en doğru yol, sahip olunan ten rengine zıt olan eşarp renginin seçilmesidir. Bu sayede eşarp modelleri ile en şık ve güzel görüntüler elde edilir. Bütün bunlara bağlı olarak, koyu ten rengine sahip olan kadınların, açık renkli eşarp modellerini satın alması lazımdır. Açık tenli kadınlara ise koyu renk tonlarına sahip olan eşarp modelleri yakışır.

Eşarp alırken, bir diğer dikkat edilmesi gereken bir nokta ise eşarpların imal edildiği kumaş çeşitleridir. Kumaş seçiminde, kullanım amacına bağlı olarak ve giysi kombinlerine uyum sağlayacak şekilde modellerin satın alınması en doğru yol olur.

En çok tercih edilen eşarp kumaşı çeşitleri; pamuklu, penye, kadife, viskon, likra, şifon ve ipek olarak sıralanabilir. Diğer yandan eşarp modelleri seçiminde “Eşarp nasıl bağlanır?” konusuna da dikkat edilmelidir. Buna bağlamda model seçimlerinde, her zaman eşarp ebatlarının bağlama stillerine göre tercih edilmesi gerekir.

Eşarp Modelleri

Mooncorn sitesinde yer alan eşarp modelleri, her kadının zevkine ve tercihlerine uygun olan tasarımlardan oluşur. Eşarplarla yapılan elbise kombinleri, göz alıcı bir şıklık elde edilmesini sağlar. Klasik eşarp modellerinin yanı sıra, günümüz giyim tarzına uyum sağlayan eşarp modelleri de satışa sunulmaktadır. Kaliteli ve şık eşarp çeşitleri, Mooncorn web sitesi üzerinden online olarak anında satın alınabilir. En çok tercih edilen eşarp modelleri ise şunlardır:

·         Jakar Eşarp

·         Bambu Tarzı Eşarp

·         Piliseli Eşarp

·         Soft Dijital Eşarp

·         Piliseli Desenli Eşarp

·         Krinkıl Cazz Eşarp

·         Luxury Shine Eşarp

·         Harmony Pamuk Keten Eşarp

Bu ürünler için geçerli olan eşarp fiyatları, Mooncorn’da herkesin bütçesine uygun olan fiyatlarla satışa sunulur. Site içerisinde yer alan kategorilerden “eşarp satın al” tuşuna basılarak, istenilen ürün hemen alışveriş sepetine atılabilir