Erzincan'ın geleceği için adımlar atan isimler arasına katılan Ferhat Yıldız, AK Parti'den Erzincan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen duyurdu. Yıldız, AK Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, bu önemli yarışta yer alacağını belirtti.

Erzincan Belediyesi Ücretsiz Sanat Kursları İçin Başvurular Başladı Erzincan Belediyesi Ücretsiz Sanat Kursları İçin Başvurular Başladı

Yıldız'ın Erzincan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamasında şu ifaledeleri kullandı "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Erzincan'a hizmet etmek amacıyla AK Parti Erzincan Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı sizlerle paylaşıyorum. Büyük ve güçlü Türkiye hedefinde, liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Erzincan'a önemli katkıları olan sayın Binali Yıldırım önderliğinde, memleketimize hayırlı işler getirmek için çalışmayı ve Erzincan'a değerli hizmetler sunmayı hedefliyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Erzincan için, siz değerli hemşerilerimin desteğiyle durmaksızın ve yorulmadan çalışacağımı belirtmek isterim. Bu yolda birlikte hareket etmek için sizlere minnettarlığımı sunuyorum." dedi.