Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde freni çekilmeyen tır, geri geri giderek park halindeki 2 araca çarptıktan sonra makaslayarak durabildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Tır geri geri kaydı, iki araca çarptı
Kaza, Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen tırın şoförü, markete girmek için aracını çalışır halde ve freni çekilmeden park etti. Bir süre sonra hareket eden tır, kontrolsüz şekilde geri geri gitmeye başladı.
Cadde üzerinde park halinde bulunan iki araca çarpan tır, ardından makaslayarak yol ortasında durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Polis ekipleri olay yerine sevk edildi
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Çevrede kısa süreli trafik yoğunluğu yaşanırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
O anlar kamerada
Yaşanan kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, tırın geri geri hareket ederek araçlara çarpması ve cadde ortasında makaslayarak durması net bir şekilde görülüyor.
Next





