Sosyal sorumluluk alanında da isminden söz ettiren QNET, geçtiğimiz günlerde sponsoru olduğu Türkiye’nin önde gelen voleybol kulüplerinden Galatasaray’ın Kadın Voleybol Takımı oyuncularını salonda, TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) çocuklarıyla buluşturdu.

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı ve TOÇEV çocukları, Ataşehir’deki Galatasaray Spor Kulübü Taç Spor Tesisleri’nde bir araya gelerek karşılıklı voleybol maçı yaptı. Sporcular, çocuklara manşet, smaç, servis atmayı öğreterek deneyimlerini paylaşırken, Galatasaraylı sporcularla buluşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar ise oldukça heyecanlı ve keyifli zaman geçirdiler. Galatasaray Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Esra Demirkıran’la sohbet etme imkanı yakalayan çocuklar, merak ettiklerini sorma fırsatını da yakaladılar.

Sporun birleştirici gücüne inanan QNET, çocukların sporcuları rol model almaları için Türkiye’de çeşitli organizasyonlar düzenliyor. Dünyada ilham veren sporlara ve sporculara sponsor olan marka, sporun genç nesillere yayılması konusunda destekleyici projeler geliştirmeyi sürdürüyor.