Erzincan Belediyesi ve Erzincan Radyo Televizyon kurumu ERT’de yıllarca çalışan Gazeteci Zeki Demirbaş, hayatını Songül Güner ile birleştirdi.  

Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü Nikah Salonunda gerçekleşen nikah töreninde, Zeki– Songül çiftinin nikahını Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun kıydı. Çiftin şahitliğini ise AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, ve Hacı Ali Kambur yaptı. Düzenlenen nikah törenine Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu, Türkiye Değişim Partisi Erzincan İl Başkanı Remzi Öz ve kamuoyundan çok sayıda davetli ile Zeki ve Songül çiftinin yakınları katıldı. Yapılan Nikah törende çiftin nikahını kıyan Başkan Aksun, ömür boyu mutluluk diledi.


Bizler de Nehaber24.com ailesi olarak Zeki ve Songül çiftine hayat boyu birbirinize sevgi ve sadakatle bağlı kalmanızı, neşe dolu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmenizi diliyoruz... Ömür boyu, sonsuz mutluluklar!

zeki-demirbas-songul (1)

zeki-demirbas-songul (2)