Gelin Tacı

Gelin tacı, düğün gününün en özel aksesuarıdır. Evlenirken göz önünde bulundurmanız gereken çok şey vardır. Bunlar mekan, yemek, müzik ve tabii ki elbisenizdir. Bu aşamada gelin tacı modelleri de devreye girecektir. Birçok farklı gelinlik türü vardır ve her birinin kendine göre artıları ve eksileri vardır. Tam da bu kapsamda gelin taçlarının harika bir konsepte sahip olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Bu aşamada gelin tacı modelleri tercihlerine dikkat ediyor olmanız şarttır.

Gelin taçlarını tercih ederken; giyilecek olan elbiseye göre tercih edilmek durumundadır. Mesela, Straplez önlükler, rahatlık için çok küçük veya büyük (veya her ikisi) olan bir büstü gizlemeye yardımcı olabilir. Ancak aynı zamanda rahatlık için çok küçük veya büyük olan bir büstü vurgulayabilirler. Bu görünümü denemek istiyorsanız, minimal süslemeli basit bir tasarıma sadık kalmanızda fayda vardır.

Gelinlik modelleri; özellikle ipek veya saten kumaşlardan yapıldığında oldukça ağır ve yürümesi zor olabildikleri için genellikle akşam düğünleri için ayrılmıştır! https://www.tiah.com.tr/gelin-taci sayfasında yeni model gelin taçlarını inceleyebilirsiniz.