İSTANBUL (AA) - Multinet Up, sektörün ilk ve tek sadakat programı ile kart kullanıcılarına gerçek para değerinde 35 lira Tatlıpara kazanma şansı sunuyor.

Multinet Up'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, kart kullanıcılarına özel kış kampanyası başlattı.

Kampanyada ay boyunca kart kullanıcıları kendilerine verilen görevleri tamamlayarak "Ayın Multinetlisi" olacak ve toplamda 35 lira Tatlıpara kazanacak.

Bu kapsamda, 31 Ocak'a kadar 5 farklı kampanyalı restoranda Tatlıpara kazananlara 15 lira, toplamda 10 defa Tatlıpara kazananlara 5 lira, yemek kartına Multipay uygulamasından 100 lira veya üstü yükleyenlere 5 lira hediye edilecek.

Bu üç maddeyi tamamlayanlar, ay içerisinde bir restoranda 3 kez ve daha önce harcama yapmadığı bir restoranda Tatlıpara kazanmış ise ekstra 10 lira Tatlıpara daha hediye alacak.

Tatlıpara kazanmak için MultiPay uygulaması üzerinden "Bugün Buradayım!" demek ve 10 lira ve üzeri harcama yapmak gerekiyor.

- Tatlıpara ile ayda ortalama 3 yemek bedava

Sektörün ilk ve tek sadakat programı ile kart kullanıcıları yeni nesil mobil cüzdanı MultiPay'i kullanarak Tatlıpara noktalarında "Bugün Buradayım!" diyerek yaptıkları harcamalardan gerçek para değerinde Tatlıpara kazanabiliyor.

Sunulan kampanyaları da güncel olarak takip edebilen kullanıcılar, böylelikle ayda ortalama 3 yemeklerini kazandıkları Tatlıparalarla karşılayabiliyor.