ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne gelişinde Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ile Özel Harekat Şube Müdürü Eraslan Er tarafından karşılandı.

Özel harekat polislerine hitaben yaptığı konuşmada, burada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Çavuşoğlu, "Sadece Türk milleti olarak değil, inanın gittiğim ülkelerde, Müslüman ülkelerde, yurt dışındaki vatandaşlarımız, soydaşlarımız, akraba topluluklarımız, Türkiye'ye dost olan ülkelerde de sizin kahramanlıklarınız dilden dile dolaşıyor." ifadelerini kullandı.

"Türkiye'yi işgal etme çabasındakilere büyük bir ders verdik"

Çavuşoğlu, "15 Temmuz hain darbe gecesinde de yine gösterdiğiniz dirayet sayesinde ve milletimizin de desteğiyle Türkiye'yi işgal etme çabası içinde olanlara büyük bir ders verdik. Bu milletin teslim olmayacağını, bu bayrağın inmeyeceğini ve devletin yıkılmayacağını sadece hainlere değil tüm dünyaya gösterdik." dedi.

Bakan Çavuşoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Her alanda Türkiye, büyük bir ivme kazanıyor. Güçlü Türkiye, emin adımlarla hedeflerine ilerleyecek ama bu ülkenin, vatanın, bayrağın, milletin sarsılmaz bekçileri de sizlersiniz. Sizlere çok güveniyoruz, sizleri seviyoruz ve sizlerle gönülden söylüyorum gurur duyuyoruz, iftihar ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kere daha rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Tüm gazilerimize de aynı şekilde şükranlarımızı sunuyoruz."

Muhabir: Ecenur Çolak