İSTANBUL (AA) - Bilfen Okulları'nda, bu yıl eğitimde 30. yılın geride bırakılması dolayısıyla kutlamalar devam ediyor.

Bilfen Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin 7 ilinde, 29 anaokulu, 16 ilkokul, 15 ortaokul ve 16 lise ile yaklaşık 18 bin öğrencisine eğitim veren Bilfen Okulları, başarısının mimarı öğretmenleri için önemli bir organizasyon gerçekleştirdi.

Bilfen Esenşehir İlköğretim Okulu'nda düzenlenen gecede, İstanbul’daki tüm kampüslerde görev yapan, 5, 10, 15, 20 ve 25 yıllık hizmet sürelerini dolduran öğretmenler ve çalışanlar, ödüllerini Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk’ün elinden aldı.

Gecenin sürprizi ise "Çılgınlar Kulübü"nün seslendirdiği şarkılar oldu. "Çılgınlar Kulübü" üyelerinden Eda ve Metin Özülkü, Burak Kut ve Ferda Anıl Yarkın, 1990’ların iz bırakan şarkılarından bugünün popüler şarkılarına kadar geniş bir yelpazede şarkılarını, Bilfenli öğretmenler için söyledi. Performansları ile müzik ziyafeti sunan sanatçılar, aynı zamanda veli olarak da Bilfen ailesinin bir parçası olmalarının gururunu yaşadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, Bilfen Okulları'nın kendine özgü eğitim programları ve sistemleri ile Türkiye’nin eğitim alanındaki en önemli markası olduğunu belirterek, “Bilfen, dünyanın 34. Türkiye’nin ise ilk ve tek Öğrenme Stilleri Merkezi’dir. Bilfen, Talim Terbiye onaylı programa sahip olan tek özel okuldur. Bilfen, 9 Tip Mizaç Modeli’ni öğrencisine uyarlayarak eğitimde fark yaratan, 'Side By Side' ve 'Enrichment Programları' ile taçlanan uluslararası dil standartlarının üstünde bir İngilizce programı olan tek okuldur. Kısaca Bilfen, kazananların okuludur.” ifadelerini kullandı.

Bilfen’in akademik anlamda olduğu kadar kültür ve sanat alanında da kazananların okulu olmaya devam ettiğini aktaran Öztürk, bu başarının mimarı olanların öğretmenler olduğunu ve aynı başarıyı şimdi olduğu gibi gelecekte de koruyarak devam ettireceklerine yürekten inandığını ifade etti.

Öztürk, sabırları ve emekleri için öğretmenlere teşekkürlerini iletti.