Işık, kadın personelin gözünden Gürsu’yu dinledi
Belediyedeki kadın personellerle bir araya gelen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, onların hizmetler hakkındaki fikirlerini dinledi.
Genel
31.12.2020, 16:51

Belediyedeki kadın personellerle bir araya gelen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, onların hizmetler hakkındaki fikirlerini dinledi.
Pandemi sürecinin personeller arasındaki iletişimi azalttığını belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Zeynep Ateş, “Maalesef bu süreç hepimizin ihtiyaç duyduğu insan iletişimini azaltmamıza neden oldu. Kadın personellerimizin ihtiyaç duyduğu psikolojik desteği sağlamak amacıyla, hem bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulduk hem de Belediye Başkanımızla hizmetlerimize ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Bu sürecin hepimiz üzerinde oluşturduğu olumsuz psikolojik etkileri ortadan kaldırmak amacıyla internet ortamında, uzman desteğiyle programlar düzenleme yönünde çalışmalar başlattık” dedi.
46 kadın personelin iştirâkiyle yapılan toplantılar, üç ayrı toplantı şeklinde, pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.